Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 98 11 66 99  eller send en email til  esko-gram@hairtools.dk

Økologisk ansigtspleje

Filtre

Showing all 13 results

Varekategorier

13 produkter

Vores ansigstpleje hos Esko & Gram er alt økologisk og certificeret. Vi fører kun Rudolph Care til ansigtet som er økologisk, parabenfri og helt fri for skadelige stoffer. 

 • 345,00 DKK
  Quickview

  A hint of summer 50ml

  , , ,
  A Hint of Summer er en tredobbelt prisvindende økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød, og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Fremfor at lave en traditionel selvbruner, har vi komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge. Det er det naturlige DHA molekyle, der sikrer din hud en fin og jævn tone. Aloe vera beroliger, genopbygger og sikrer hudens fugtbalance, mens acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden. Dråberne er farveløse og har en let, flydende konsistens og en mild, delikat duft. A Hint of Summer giver dig mulighed for at tage forskud på sommerens fine farve, og springe ud i foråret med brune ben og en frisk kulør i kinderne. Og så er den selvfølgelig både Svanemærket og Cosmos certificeret. Brugerguide: Bland et par dråber A Hint of Summer med din ansigtscreme eller bodylotion/olie i håndfladen. Brug samme mængde creme/olie som du plejer og tilsæt 2 dråber til ansigtet og 4-6 dråber til kroppen. Fordel produktet let i ansigtet og/eller på kroppen. Vask hænderne grundigt bagefter. Farven opbygges gradvis, så gentag de følgende dage, hvis du ønsker en mere intens farve. Husk at lade produktet tørre helt ind, før du tager tøj på da produktet ellers vil kunne give pletter på tøj eller andre tekstiler. A Hint of Summer indeholder ikke SPF og beskytter derfor ikke mod solskoldning.
  345,00 DKK
  345,00 DKK
 • 595,00 DKK
  Quickview

  Acai anti-ageing facial moisturizer 50ml

  , , ,
  Et antioxidant energiboost, der holder din hud glat, smidig, spændstig og smuk. Med et overdådigt indhold af acaiolie og acacia senegal gum er Acai Anti-ageing Moisturizer ekstremt rig på antioxidanter og opstrammer, genopbygger og modvirker hudens naturlige ældningstegn. Acai Anti-ageing Moisturizer kan bruges som både dag- og natcreme og er det perfekte valg, hvis du foretrækker en mindre fed creme, men ikke vil gå på kompromis med antiage-effekten. Brugerguide: Fordel en lille mængde Acai Anti-ageing Moisturizer i håndfladen og massér cremen ind i huden med dybe tryk. Kan anvendes som dag- og/eller natcreme. Brug den oven på et par dråber Acai Anti-ageing Facial Oil, hvis du ønsker ekstra fugt og smidighed. Eller efter Acai Anti-ageing Serum for den optimale antiage-effekt.
  595,00 DKK
  595,00 DKK
 • 795,00 DKK
  Quickview

  Acai Anti-ageing facial oil 15ml

  , , ,
  Acai Anti-ageing Facial Oil er koncentreret hudplejeluksus, som optimerer huden med de unikke egenskaber fra acaibærret i sin reneste form. Hver liter acai-olie indeholder 100 kg økologiske, håndplukkede acaibær fra den brasilianske regnskov. De kostbare bær indeholder en enestående cocktail af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Faktisk dobbelt så mange antioxidanter som blåbær og 30 gange så mange som rødvin. Desuden udmærker acaibærret sig ved at matche hudens molekylære opbygning. Det betyder, at Acai Anti-ageing Facial Oil kan trænge dybt ind i huden og tilføre fugt, elasticitet og glød indefra. Ansigtsolien føles som fløjl mod huden, giver en smuk glød og dufter mildt af regnskov – af træ, jord og regnskov. Acai Anti-ageing Facial Oil har vundet flere priser, bl.a. Danish Beauty Awards (2010), Cosmopolitan Beauty Award i Norge (2011) og ”Årets Økoklassiker” fra det norske Stellamagasinet (2013 og 2014). Brugerguide: Fordel ½-1 pump i håndfladen og massér ansigt og hals med olien. Acai Anti-ageing Facial Oil kan bruges alene eller under din dag- og/eller natcreme. Velegnet til alle hudtyper, fordi den fugter, nærer og afbalancerer, uanset om huden er tør, sart eller fedtet hud.
  795,00 DKK
  795,00 DKK
 • 495,00 DKK
  Quickview

  Acai anti-stress facial cream 50ml

  , , ,
  Beroligende afstresning til din hud, når den har brug for ekstra fugt og næring. Acai Anti-stress Facial Cream er en rig og beroligende ansigtscreme, som kan bruges som både dag- og natcreme. Det høje indhold af økologiske olier og nærende ingredienser bringer huden i balance og beskytter den mod vind, vejr, forurening, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer. Naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensiv, giver ny energi og smuk glød. Det optimale valg, når huden blusser, slår ud, føles tør eller blot har brug for ekstra fugt og pleje. Brugerguide: Fordel en lille mængde Acai Anti-stress Facial Cream i håndfladen og massér cremen ind i huden med dybe tryk. Vær varsom med doseringen, da cremen er meget drøj. Kan anvendes som dag- og/eller natcreme. Til meget tør hud anbefales det at bruge Acai Anti-stress Facial Cream oven på et par dråber Acai Anti-ageing Facial Oil for optimal effekt.
  495,00 DKK
  495,00 DKK
 • 265,00 DKK
  Quickview

  Acai cleansing foam 150ml

  , , ,
  Blød og lækker skumsæbe, der effektivt renser huden for snavs, fedt og bakterier, mens sanserne forkæles med Rudolph Cares milde og rene duft. Til dig, der vil rense i dybden og forkæle huden på samme tid. Mens troldnød og rød solhat renser effektivt og modvirker urenheder, sikrer fugtgivende og beskyttende kamille, aloe vera og acai, at huden ikke tørrer ud. Acai Cleansing Foam er velegnet til alle hudtyper, men særligt velegnet til normal og fedtet hud, og ideel at bruge i badet. Ved Danish Beauty Awards 2014 var Acai Cleansing Foam nomineret til ”Årets Grønne Produkt”. Brugerguide: Et enkelt tryk på pumpen forvandler sæben til blødt skum. Fugt dit ansigt og fordel skummet, massér ind i huden med lette, cirkulære bevægelser og skyl af med lunkent vand. Brug Acai Cleansing Foam 1-2 gange dagligt, hvis du har normal eller fedtet hud. Er din hud tør eller sart, anbefaler vi at bruge Acai Cleansing Milk til den daglige rens og Acai Cleansing Foam 1-2 gange om ugen. Brug Acai Cleansing Milk til at fjerne øjenmakeup, inden du anvender Acai Cleansing Foam.
  265,00 DKK
  265,00 DKK
 • 295,00 DKK
  Quickview

  Acai cleansing milk 100ml

  , , ,
  Ren og skånsom lotion, der er ideel til sart hud og forvandler din renserutine til daglig selvforkælelse! Acai Cleansing Milk renser blidt hele ansigtet og fjerner samtidig effektivt både øjenmakeup og hverdagens almindelige snavs. Den er parfumefri og så skånsom, at den kan bruges både morgen og aften af alle hudtyper. Mens huden renses blidt og effektivt ved hjælp af et vegetabilsk udtræk fra kokosolie, bliver den forkælet med beroligende aloe vera og rød solhat, fugtgivende mandelolie – og naturligvis Rudolph Cares økologiske acaiolie. Endelig en cleanser, som virker genopbyggende og afbalancerende på både tør, sart og fedtet hud. Fordi Acai Cleansing Milk er parfumefri og fyldt med nærende ingredienser, får du den optimale effekt, hvis den ikke vaskes af. Du kan dog sagtens bruge den sammen med vand, hvis du foretrækker det. Brugerguide: Uden vand: Fordel 2-4 pump på en vatrondel og stryg forsigtigt ansigtet uden at gnubbe, indtil snavs og makeup er væk. Gentag efter behov. Med vand: Massér en lille mængde på fugtig hud og rens af med en fugtig klud eller vatrondel.
  295,00 DKK
  295,00 DKK
 • 395,00 DKK
  Quickview

  Acai eye cream 15ml

  , , ,
  Blid og effektiv øjencreme, som plejer, udglatter og giver intens fugt og næring uden at fedte. Økologiske olier fra kokos, oliven, mandel, jojoba og acai leverer intens fugt og næring, mens kamille, rød solhat og aloe vera modvirker tørhed og beroliger huden. Acai Eye Cream indeholder naturlig acacia senegal gum, der modvirker ældningstegn og fine linjer. Den lette konsistens er specielt udviklet til den fine hudstruktur omkring øjet, og cremen er helt fri for parfume. Brugerguide: Kom en dråbe Acai Eye Cream på en finger og lad den smelte mellem fingrene, inden den duppes forsigtigt over og under øjet. Kan også anvendes mellem brynene og i tindingerne for at udglatte og modvirke linjer. Brug Acai Eye Cream morgen og aften for optimal effekt.
  395,00 DKK
  395,00 DKK
 • 295,00 DKK
  Quickview

  Acai facial mist

  , , ,
  Power dråber, der leverer meget mere end fugt til huden! Forfriskende ansigtsspray med fugtgivende, rensende og opstrammende effekt, der frisker alle hudtyper op øjeblikkeligt. Med et højt indhold af økologisk troldnød, som beroliger irritation og rødme, modvirker betændelse og tilstoppede porer, er den særligt velegnet til uren hud. Acaiekstrakt opstrammer huden og beskytter mod ældningstegn med et unikt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler. Acai Facial Mist dufter friskt og har et rigt indhold af plejende ingredienser, som fjerner urenheder uden at udtørre. Brugerguide: Efter rens anvendes Acai Facial Mist som en rensende og fugtgivende tonic. Luk øjnene, hold sprayen ca. 30 cm fra ansigtet og lad et par pift lande på ansigt, hals og bryst, inden du påfører yderligere pleje i form af serum, olie og/eller creme. Brug den på ren hud morgen og aften for optimal effekt. Acai Facial Mist kan også sprayes på en vatrondel, som derefter stryges blidt over ansigt, hals og bryst.
  295,00 DKK
  295,00 DKK
 • 295,00 DKK
  Quickview

  Acai facial scrub mask 100ml

  , , ,
  Luksuriøs eksfoliering og dybdevirkende fugtmaske i ét og samme produkt. Acai Facial Scrub Mask indeholder fine skrubbekorn udvundet af abrikoskerner, som nænsomt fjerner døde hudceller og urenheder. Den blide eksfoliering hjælper samtidig maskens nærende ingredienser ned i huden og sætter gang i blodcirkulationen, så huden får ny, smuk glød. Et rigt indhold af udvalgte økologiske olier og sheasmør beskytter huden under peelingen og plejer på samme tid huden som en fugtgivende og nærende maske. Resultatet er ren, blød og fugtmættet hud med strålende smuk glød. Brugerguide: Brug Acai Facial Scrub Mask på ren og let fugtig hud. Massér i små cirkulære bevægelser og skrub blidt. Lad masken sidde i 10-30 min. for optimal effekt. Rens af med vand og tør ansigtet let med et håndklæde for at fjerne evt. rester. Anvend Acai Facial Scrub Mask 1-3 gange om ugen efter behov.
  295,00 DKK
  295,00 DKK
 • 245,00 DKK
  Quickview

  Forever soft conditioner 240ml

  , , , ,
  Balsam, der nærer og genopbygger håret med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue. Forever Soft Conditioner har en skøn cremet konsistens og milde duftnoter af hindbær og viol. De naturlige ingredienser gør håret sundt, blødt og nemt at redde ud uden at efterlade håret tungt, fladt og fedtet. Forever Soft Conditioner giver et optimalt resultat sammen med Blossom Shampoo eller Herbal Mint Shampoo. Brugerguide: Fordel en lille mængde Forever Soft Conditioner i spidserne af fugtigt, nyvasket hår. Massér let og lad de blødgørende ingredienser virke 1-3 minutter i håret – eller længere, hvis du vil have en intensiv behandling. Skyl håret grundigt.
  245,00 DKK
  245,00 DKK
 • 295,00 DKK
  Quickview

  Mist Delight 100ml

  , , ,
  Mist Delight - Refreshing and Hydrating Facial Toner er en ekstraordinær blid ansigtsmist, der opfrisker din hud med masser af fugt. Den giver en øjeblikkelig følelse af energi og friskhed, når huden føles træt og tør, og Mist Delight er ideel til sart og tørstig hud – den unge såvel som den voksne. Mist Delight indeholder bl.a. ingefærekstrakt, der effektivt reducerer de frie radikaler, som beskytter huden mod forurening, og honningekstrakt, som naturligt tiltrækker og fastholder fugt. Morgenfrueekstrakt har en rensende effekt og virker lindrende på mindre hudproblemer som rødme og irritation. Samtidig er den rig på essentielle fedtsyrer, mineraler og vitaminer, der plejer huden og giver den friskhed, fugt og næring. Findes i 100 ml til badeværelset - som en fugtbinder under din daglige hudpleje, og 30 ml til rejsen eller tasken - som et opfriskende pust af energi i løbet af dagen. Brugerguide: Hold misten ca. 30 cm fra ansigtet, luk øjnene og spray let. Brug Mist Delight morgen og aften som en mild fugtgiver på ren hud, før din ansigtscreme, olie eller serum. Giv dig selv et pift i løbet af dagen, hvis du har brug for et instant boost af fugt og energi.
  295,00 DKK
  295,00 DKK
 • 395,00 DKK
  Quickview

  Moisture Delight 50ml

  , , ,
  Moisture Delight - Facial Cream For Thirsty Skin er en fugtgivende og opfriskende ansigtscreme med en fin og let konsistens, som smelter ind i huden.  Cremen er fyldt med naturlige ekstrakter og indeholder bl.a. agurkekstrakt, som køler og tilfører fugt til huden og hybenekstrakt, der er fyldt med A, C, D og E-vitaminer - samt essentielle fedtsyrer. Hyldeblomstekstrakt modvirker rødme og reducerer hudinflammation, mens ingefærekstrakt effektivt reducerer frie radikaler. Den unikke kombination af ekstrakter gør Moisture Delight til en effektiv, fugtgivende cocktail til tørstig hud.Cremen har samtidig et højt indhold af økologisk arganolie og chiaolie, der beskytter og genopretter hudens naturlige elasticitet og efterlader den silkeblød og fin på overfladen. Og så dufter den naturligvis diskret og delikat af Rudolph Care. Perfekt til den unge og voksne hud, som ønsker masser af fugt og friskhed Brugerguide: Fordel en lille mængde Moisture Delight i håndfladen og massér cremen ind i huden med dybe tryk. Kan bruges både som dag- og natcreme.
  395,00 DKK
  395,00 DKK
 • 795,00 DKK
  Quickview

  Smooth operator serum(anti ageing serum) 30ml

  , , ,
  En koncentreret skønhedsbombe, der har en øjeblikkelig udglattende effekt og samtidig vedligeholder huden på længere sigt. Smooth Operator Serum formindsker porerne og gør huden ensartet glat her-og-nu på grund af det koncentrerede indhold af naturligt Gatuline Expression Extract, som virker muskelafslappende og har en synlig effekt. Den naturlige og bæredygtige ingrediens Lex Feel er også med til at gøre hudoverfladen ensartet og silkeblød. I de dybere lag forstærker abrikoskerneolie hudens naturlige elasticitet og smidighed, mens E-vitamin udskyder ældningstegn. På langt sigt virker Smooth Operator Serum opstrammende, udglattende og gør huden mere spændstig. Smooth Operator Serum var nomineret til ”Årets danske produkt” ved Danish Beauty Awards 2014. Brugerguide: Brug Smooth Operator Serum under din dag- og/eller natcreme. Et let tryk på pumpen er nok. Fordel serum i ansigtet og lad den absorbere, inden du påfører ansigtsolie og/eller creme. Anvend serum morgen og aften som en effektiv kur. Eller en gang dagligt for vedligeholdelse og øjeblikkelig glathed. Anvend aldrig serum alene – kombiner altid med olie eller creme, som beskytter og blødgør huden.
  795,00 DKK
  795,00 DKK